Miya brows in Nijmegen

logo van de browbar miya brows

BEHANDELINGEN

Natural brows

Bij deze treatment worden de wenkbrauwen geshaped in jouw natuurlijke wenkbrauw vorm. Ik verwijder alleen de haartjes die niet bij de wenkbrauw vorm horen waardoor je met kleine aanpassingen een fris en verzorgd resultaat krijgt en direct een open oogopslag. De behandeling is inclusief threading, waxing, tweezing en trimming.

Natural brows + tint

Een brow tint is geschikt voor jou wanneer een natuurlijke look jouw voorkeur heeft. Met wenkbrauw verf creëer je een zachte uitstraling die tot 2 weken aanhoud in de haartjes en de eerste 24 uur een “waasje” op de huid achterlaat. Houd er rekening mee dat de eerste 24 uur de kleur donkerder oogt dan het uiteindelijke resultaat. De behandeling is inclusief: threading, waxing, tweezing en trimming.

Hybrid brows

's Werelds eerste wenkbrauwverf met een krachtig kleurvermogen dat tot wel 7 dagen op de huid zichtbaar is en 6 weken in de haartjes. Dit komt doordat het product dieper in de haren en huid kan dringen vergeleken andere verf. Hybrid verf is een gel-tint wat tussen normale verf en henna in zit qua dekking. Dit product gebruik ik in combinatie met de brow lamination omdat het de haartjes niet extra uitdroogt en beschadigd want hybrid verf is vrij van ammonia. Houd er rekening mee dat de kleur de eerste 2 a 3 dagen donkerder oogt. De behandeling is inclusief: threading, waxing, tweezing en trimming.

Henna brows

Bij deze behandeling creër ik een vollere en strakkere wenkbrauw. Door de henna krijg je een expressief en gedekt resultaat wat zichtbaar is tot wel 7 dagen op de huid en 5 weken in de haartjes. Omdat je de huid ook kleurt is het mogelijk om meer symmetrie te creëren. Houd er rekening mee dat de kleur de eerste 1 a 2 dagen donkerder oogt. De behandeling is inclusief: threading, waxing, tweezing en trimming.

Brow lamination

Een brow lamination, ook wel een wenkbrauw lift genoemd, is een chemisch proces dat de wenkbrauwhaartjes ontspant waardoor je de haartjes in de juiste richting kun vast zetten. Dit creëert een strakke, fluffy en vollere wenkbrauw. De meest stugge wenkbrauw haren worden getemd. De ultieme oplossing voor als je asymmetrische wenkbrauwen hebt of wanneer jouw haartjes verschillende richtingen op staan dan gewenst. Let op! Nazorg is een must. Wees je er van bewust dat wanneer je deze treatment te vaak achter elkaar laat uitvoeren dit de wenkbrauw haartjes kan beschadigen. Mijn advies is om de brow lamination na 8 weken te herhalen en de wenkbrauwen te verzorgen in de tussentijd met castor olie. De behandeling is inclusief: threading, waxing, tweezing en trimming.

Brow lamination + hybrid tint

Wil jij het uiterste uit je wenkbrauwen halen en hou je van een glam look? Lees dan vooral verder! Dit is een combinatie behandeling van een wenkbrauw lift en een hoog gepigmenteerde kleuring of ook wel een hybrid tint genoemd. Het resultaat van de hybrid brows blijft tot wel 14 dagen op de huid en 7 weken in de haartjes. De brow lamination is zichtbaar tot wel 6 weken afhankelijk hoe de nazorg is. De behandeling is inclusief: threading, waxing, tweezing en trimming.

Locatie

Socials

Volg ons op instagram en facebook.